OM RKE

Jag heter Rebecka Ericsson och är 26 år gammal. Jag är grundaren i företaget och började min resa 2020. Tidigare har företaget gått under namnet Rebeckasillustrations, men nu under 2024 är det dags att utveckla företaget och byter där av ut båda namnet och den grafiska profilen till RKE Design. 

RKE betyder väldigt mycket för mig och står för mitt namn Rebecka Katarina Ericsson. Under gymnasiet läste jag modedesig och det var även där jag skapade namnet för en kollektion. Den har sedan dess alltid följt med mig och jag tar nu in namnet till företaget. Inspirationen till mina produkter kommer från olika håll, mycket i från min fina hemstad Göteborg, digitala plattformar samt ifrån egna ideer och tankar. Jag skapar konst och produkter som jag själv vill ha i min vardag och lägger mycket tid och kärlek i det jag gör.