Tjänster


Grafisk profil

Få hjälp med att skapa din grafiska profil genom visitkort, informationsblad, affischer, hängetiketter osv… Jag hjälper dig med den röda tråden genom hela din visuella kommunikation.

Etiketter

Behöver du etiketter till din nybryggda öl du ska börja sälja, eller kanske specialanpassade etiketter till paketinslagningen. Jag hjälper dig att designa utefter dina önskemål och mått. 

Specialbeställning

Vill du ge bort en personlig poster till någon du tycker om i födelsedagspresent, eller kanska en egen tavla till dig själv med ett motiv sapat efter dina önskemål, då är det en specialbeställning du borde satsa på!

Inbjudningskort och foldrar

Bröllop, dop, begravning, fest, kalas - Jag hjälper dig att ta fram anpassade kort utefter dina önskemål. Skriv till mig vilken typ av kort samt mått du är intresserad av.Vill du ha hjälp att ta fram inbjudningskort till 30 års festen, barnkalaset eller till bröllopet? Eller behöver du kanske hjälp att skapa en grafisk profil, eller en personlig poster till din bästa vän som fyller år?

Jag hjälper till att förverkliga alla dina visuella visioner du drömmer om. Genom att sätta färg och form på dina ideér hjälper jag dig hela vägen till den färdigtryckta produkten, oavsett om det är ett inbjudningskort, digital logga eller en specialdesignad poster.


Kontakta mig

Frågor & Svar

Hur lång tid tar det innan jag får hem min produkt?

Vanligtvis tar det mellan 2-3 arbetsdagar om produkten finns inne. Är det något som behövs beställas på tryckeri exempelvis specialbeställd poster, så tar det mellan 3-7 arbetsdagar att få hem produkten. Alla mobilskal tar mellan 5-14 arbetsdagar.  

Vilka betalmedel kan man använda sig av?

Du kan välja mellan kreditkort eller klarna betalmedel betala direkt eller upp till 30 dagar.